Svingbesök – skönt!
februari 23, 2013
Livslust!
februari 25, 2013

Jag har haft en helt fantastisk  dag på golfbanan och tänk att jag hade en så söt och duktig caddie som följde mig hela rundan som min skugga! Han gjorde allt han kunde för att min runda skulle vara en positiv upplevelse. Slagtålig snarare slagfärdig är nog ändå facit på mig än så länge trots all uppmuntran men nu är jag på väg…

Mina minnen från den tiden i mitt liv när jag fyllde mina fönster med krukväxter väcktes när min caddie visade mig små vilda blommor med blad som drog ihop sig när man rörde vid dem. ”Rör mig ej” kallades dom tror jag när de stod i mitt fönster för många många år sedan.

Jag har börjat reka lite inför en kommande fotodag. Tidig morgon på grönsaksmarknaden här i Hua Hin är ett litet äventyr. Tidiga mornar överhuvudtaget är magiska stunder för mig! Tid bara för mig men dom stunderna finns alltid även hemma dom är ljuvliga!

På vägen hem från golfen besökte vi den berömde Luang Phor Thuad levde för 400 år sedan i Thailand. De sägs att han uträttat många mirakel och han numera har en enormt skyddande kraft. Bland annat gjorde han saltvatten till drickbart sötvatten! Tänk om… i alla fall är han en fantastiskt ståtlig Buddistisk munkstaty som sprider hopp och kraft!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *