Fokus på allt som är bra!
augusti 9, 2012
“Toktrivs”!
augusti 12, 2012

En inre stillhet landar inom mig när jag närmar mig Sunnanhed. Farmors hus ger mig minnen om hur jag som barn längtade efter att sitta på kökssoffan hos farmor och lyssna till hennes ibland lite trolska berättelser om vad som har hänt här i Sunnanhed och uppe på fäbodvallarna. Troll och tomtar finns här på gården sa alltid farmor och det känns fortfarande att att det finns mycket liv här så vem vet. Att få möjligheten komma tillbaka till känslan jag hade som barn när jag satt lyssnade på farmor ger mig ro men också massor med ny kreativitet.

Här uppe i Sunnanhed stiger jag alltid upp tidigt och vandrar i tystheten. Låter Oliwia bada i Oresjön som sägs vara en av Sveriges renaste sjöar. Att vandra tidigt längst med sjön är för mig det allra bästa sättet att samla kraft!

Igår fortsatta min dag  i hallonbuskarna. Jag ägnade mig en hel dag åt hallonmeditation. Plockade frysen full med hallon och lät bara mina tankar fara som de ville och fick tid till eftertanke! Ganska riven på armarna men att få njuta av hallonens fantastiska näring i mina smoothies en lång tid framöver det är en härlig känsla så det blir  ännu mer rivet skinn idag.

Att få äta nyttigt, slappna av, få tid till meditation och långa vandringar i sådan vacker miljö som det här i Dalarna ger stora möjligheter att komma ett steg närmare ”Bästa formen någonsin”. Hoppas du också har en skön sensommarhelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *