Skrattar folk åt dina mål?
april 17, 2015
Jag har bytt årskurs!
april 22, 2015

Jag har en stark längtan efter att göra saker som ger njutning mitt liv och nu ligger hela den här härliga ljusa årstiden framför oss. Möjligheter till just njutningar verkar oändliga. Jag försöker intala mig att inte låta tiden bara rinna iväg. Jag vill stoppa den och vara närvarande till 100 %

Det var en lite kylig morgon idag men så obeskrivligt vacker. Att vakna och se solen gå upp är en mental underbar vårboost och en härlig energidusch!

Min golf är som våren, lite lynnig när jag tror att ”nu funkar allt” så är istället allt självklart borta. Nu har Jessica Krantz visat hur man sätter på sig en mental ”gladbubbla” på huvudet så nu ska jag sluta tvivla! Har man sen satt på hennes” mentala superdräkt” då kan väl inget gå fel!

 

Söndagen första äventyr är avslutat – jag gick på mitt handicap och är nöjd – det är bara april! Dags för en after golf, ett fotbad en smoothie med hallonblad och spenat!

 

 

Spenatsmoothie med hallonblad

 

1 glas

 

1 näve hallonblad

2 dl mandelmjölk

1 näve babyspenat

½ avokado

½ banan

1 d mandelmjölk

1 portion osötat proteinpulver (jag använder Holistic).

Mixa spenat, banan, avokado, hallonblad, mandelmjölk och proteinpulver. Häll upp i en mugg och njut!

Hallonblad innehåller kalcium, järn och magnesium. Hallonbladet innehåller det lugnande ämnet Oxytocin men är också fyllda även C och E-vitamin.

Hallonblad är kända för att ge en smidig förlossning men bör inte intas före v. 35 i graviditeten.

Jag använder bladen för att få näringstäta smoothies och det är toppen att plocka både vilda och i trädgården så här års när det är så där härligt spröda. Senare på sommaren blir de nästan lite taggiga och är inte alls lika attraktiva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *