Ordning på torpet – jobbet är jättekul, träningen startar och golfen får ny fart!
augusti 14, 2012
Det spökar och I Love You!
augusti 15, 2012

Jag har inte riktigt acklimatiserat mig ännu! Lite för mycket kläder och lite för mycket ”ordning och reda” men snart så. Massor med spännande människor hör av sig så jag är så full av energi inför allt som sensommaren har att erbjuda!

Jag dricker min härliga nygjorda svartvinbärsjuice och äter mina hallon. Ett sätt att få i sig massor med bra näring men också ett sätt att hålla i Dala/sommarkänslan vid liv. Jag plockade nästan 30 liter hallon under förra helgen och över 10 liter röda vinbär dessutom massor med svarta vinbär och krusbär! Jag känner mig så rik! Minnena från Dalarna fastnar så bra hos mig när jag får smaken i min mun varje dag. Att hålla i bra känslor, om det så är en Dalakänsla eller en golfkänsla det är något som jag ska lägga till i träningsprogrammet till “Bästa formen någonsin”

Jag kan nästan se hur stolt åtminstone nöjd min farmor som levde på gården i Sunnanhed förr skulle varit om hon funnits kvar på gården. Hon förväntade sig just ”ordning och reda” och att vi tog vara på natur och våra dagar på ett som hon tyckte bra sätt. Att ligga på stranden och bara vara var inte farmors motto. Ja kvar och bevakar och skyddar gården det tror jag hon gör ännu även om lämnat just den här världen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *