Bättre en skrynkla i själen än ett slätstruket liv
april 18, 2013
På resande fot – Dream on!
april 20, 2013

Bara för att det regnar idag igen och att foten fortfarande är stukad plus att jag fick göra om magnetröntgen flera gånger nu på morgonen (just för att den stukade foten gjorde ont ända upp i rumpan så att jag inte kunde ligga ja så där prick stilla länge som jag tycker att det är i en ”magnetröntgen tunna”). Bara för det ska jag gå ut i regnet igen och trilskas med mig själv lite till. Jag vill kunna njuta av dagen hur den än ser ut så ”Var så god regna lite till” men jag vet ju också att jag snart ska äta en trevlig fredagslunch och senare i eftermiddag väntar ett kul trevligt möte, kanske är det lite för behagligt för att den här dagen ska kännas som en utmaning.

 

… men är det inte solen som kikar fram innan jag hinner ut i regnet, ja det kan kanske räcka med den där otäcka tunneln i morse för att träna på att “hålla fokus oavsett läget” om det är golf, jobb, fot eller en magnetröntgen.  Så får det bli idag! Ha en skön fredag!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *