Mer belöningar och jag tänker vattna orkidéerna bättre nästa år!
december 20, 2012
Min klocka stannade!
december 28, 2012

Nu när det inte är så många dagar kvar på 2012 så vill jag nog ändå säga att jag har blivit snällare… mot mig själv under det här året. Orosmoln som snurrat runt gällande min  hälsa, har  jag hållit undan och på mitt lilla vis skingrat de skuggor som dykt upp ! Jag har försökt få så molnfritt som det nu går i ett  liv. I alla fall tycker jag att jag är på rätt väg så jag fortsätter  att hålla undan oväder så gott det nu det bara går och det ska jag ju villigt erkänna – Visst har det dragit ihop sig till storm då och då under 2012 men med en säck erfarenheter i bagaget så har jag anat mitt i ett elände att bättre väder oftast är i sikte efter  turbulens. Min farmor sa ofta: En mulen morgon ger en klar dag! Tack farmor för de orden, jag tror på dig!

Visst känns den här tiden som en period där man kan njuta av lite ledighet och mysiga stunder och ibland lite för sena kvällar med het glögg och  julfavoritmusik. I år blir det  inget letande efter alternativ till en mindre söt glögg, nej jag njuter av glöggen som den är och puttar i både russin och mandlar! Så var det sagt! Några dagar under ett år unnar jag mig glöggen och Carolines goda julgodis!

Jag och Calle firade en helt underbar jul hos min bror Tomas och hans Caroline med alla barn. En riktig jul med allt som ska finnas på julen inget var glömt eller bortprioriterat! Tack snälla ni för den härliga upplevelsen! Det sista jag fick med mig hem innan vi lämnade dem idag var grönkålen som faktiskt  blev bortglömd, så nu får den bli gröna drinkar istället! Först ska spenaten få sig en “körare”!

Innan gröna drinkar så har jag en riktigt lång backe som väntar på att bli skottad – idag igen, Leilas träningsprogram och sen  gröna drinken! Efter den mer julmys! Fyrudden är verkligen klädd i sin bästa vinterskärgårds skrud! Ha det ljuvligt skönt och njut av det just du behöver unna dig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *