Solgula citroner och boken kommer snart!
november 12, 2014
Startskottet har gått för att boosta jul!
november 16, 2014

Det känns fantastiskt skönt att vara uppe i Sunnanhed igen.

Den här morgonen har jag har vandrat i timmar i den oförstörda vildmark som är så nära intill mig här i Sunnanhed.  Jag vaknade mitt i natten och fick så många bitar i mitt livs höstpussel att komma på plats. När det ljusnade gav jag mig ut i naturen för att tänka – tänka om!

Det är en exklusiv glamour att få njuta av en guldig smoothiebowl! Jag blir alltid så tokglad när jag öppnar frysen och ser mitt förråd med bär! Hurra jag är en rik skogsprimadonna här i Sunnanhed!

Hjortron är fulla av C-vitamin men innehåller också bland annat omega-3 fetter. Hjortron innehåller också ellagitanniner som räknas till garvämnen och som har en antimikrobiell effekt. Med det menas att de skyddar mot virus och bakterier.

Guldig Hjortronsmoothie

2 koppar

1 dl hjortron

1 banan skalad i bitar

1 dl röda vinbär

1 dl hallon

Mixa alla ingredienser toppa med bär och njut av flärden! Hälsar skogsprimadonnan! Vi ses också på instagram där heter jag marremyra! Välkomna!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *