Tack men nej tack!
januari 29, 2013
Edamamebönan – The Wonder Bean – Trendbönan
januari 31, 2013

I morse fick jag bara lust att köpa en liten reservblender till jobbet så nu blir det mer grönt i mitt liv i alla fall! Hurra för det!

 

Jo visst finns det de som är mycket grönare än vad jag är men att vara utan mina gröna smoothies skulle aldrig falla mig in! En liten reservare som jag har med mig var jag än går har nu inköpts. Det är inte alls samma styrka på den här blendern som den som jag har hemma men bara känslan av att ha mina gröna drinkar även på jobbet gör mig på topphumör.

Gårdagskvällen var en härlig upplevelse på Ballbreaker tillsammans med det kvinnliga nätverket BPW. Det är inspirerande att få träffa massor med entusiastiska kvinnor och just ikväll var det mycket ”lek” bowling, racing och golf som gällde! Ja måste säga att det känns bra att just få leka men vet att BPW har många andra strängar på sin lyra som jag ännu inte fått tagit del av. Väntar på en spännande fortsättning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *