Snöstormen prövar mig men “Bring it on”!
december 15, 2012
Mer belöningar och jag tänker vattna orkidéerna bättre nästa år!
december 20, 2012

Många nystarter av massa olika karaktärer har det varit både privat och på jobbet det här året. Ja måste säga att alla nya härliga människor blandat med mina gamla kära vänner har gjort det här året så speciellt, vet faktiskt inte när min agenda har varit så full dag som kväll med jobb men också en massa fest, lek, glitter och glamour.  Visst har 2012 varit upp och ner och mitt emellan, det är väl det som gör livet så spännande. Jag är inte den typ av människa som behöver ha fullständig kontroll och tur är väl det…för min del. Nu får jag snart säga tack till 2012 och kliva in i ett precis som alla andra nytt år som är som ett nytt vitt blad att fylla med … ja framtiden får se. Redan nu vet jag lite hemlisar som 2013 tänker bjuda på, jag är ju så nyfiken utav mig att jag har varit tvungen att tjuvtitta lite.

Innan dess 3 dagar cirkelträning per vecka, en timmes morgonpromenad varje dag. En liter grön magisk drink varje dygn och 1 kg tålamod och 1 hg skratt. Champagne lite då och då och så ljudböcker. ”Storytel-appen” får mig in fantasins värld varje dag på väg från och till jobbet. Det är tur att den finns och det är härligt att kliva in i en ruggig deckare som ändå är somrig, varm och i Sandhamnsmiljö… när jag går utanför dörren och ut i snöstormen som idag blandas med lite regn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *