Jag gör något annorlunda för att få ett annorlunda resultat!
mars 22, 2015
Visst suddas minnena ut
mars 24, 2015

Våran mamma fyller år idag eller skulle ha fyllt år. Mamma hade ett gott liv även om det var kantat med en hel del sjukdomar men det är få som jag mött som har/hade en sån livskraft, livsglädje, generositet men också en sån envishet som vår mamma …envisheten var för det mesta på gott.

Mamma var inte ofelbar och vem är det? Mamma kunde tappa humöret men inners inne hade mamma ett hjärta av renaste guld och jag är så stolt att vara hennes dotter. Så länge mamma levde fanns tryggheten hos mig, en känsla av att det fanns lösningar på alla sorters problem och det har förstås funnits en hel del dilemman som skulle lösas som för oss alla. Mamma lärde mig att aldrig ge upp det fanns inget som inte min mamma kunde klara av även om hennes liv ibland vara tufft. Mamma var en modig modern krigare och vilket elände som än lades på hennes axlar så kom hon nästan alltid igenom svårigheterna mer stärkt än innan. Även den j—a cancern kämpade mamma mot under en väldigt lång och smärtsam tid men cancern vann. Idag är det din födelsedag mamma! Grattis fina lilla mamma och om du visste vad jag hade velat ha dig här idag. Love U forever

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *