Stunder som ger sommarglädje!
juni 30, 2013
Inspirationen finns i min trädgård.
juli 2, 2013

Nu känns det verkligen att mina gröna drinkar är precis vad min kropp behöver. När jag hoppar över någon dag så säger mitt mag och tarmsystem ifrån direkt. Jag fungerar som allra allra bäst med en grön drink i magen direkt före min morgonpromenad.

Att använda min blender gör det hela så enkelt att jag inte kan säga att det är för krångligt eller att ”jag inte har tid”. Det jag gillar med att mixa mina grönsaker istället för att göra juice även om jag gillar det med är att jag med mixade drinkar behåller fibrerna men ändå får jag drinkar som min stomiopererade tarm stormtrivs med.

Nu kommer en tid som kräver extra mycket energi av mig och då gäller det att bygga kraftverk!  Just nu väntar en underbar sommar som jag vet kommer att bli en tidskrävande säsong inget slappande direkt utan här gäller det att planera: Letar guld – Hittar guldkorn men är allt guld? Göra juveler av guldet!

Det får bli mina olika faser i mitt nya skrivarprojekt som startar nu! Som ni kan ana är jag inte på juvelfasen än! Det här är ju så superkul och att sen veta att mina kraftverksdrinkar kommer ge mig långvarig energi så att även små äventyr på stan och en och annan golfrunda ska kunna ingå i sommarlivet, det  är absolut bäst!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *