Jag fick gå en trappa ner med Jonas…
augusti 30, 2012
Testar skor, protein och Hagby GK
september 2, 2012

Både Åkersberga GK och Österåkers GK är stängda för att banorna är för blöta att spela på. Det var längesedan! Ja, det finns ranger som får duga att kolla läget på och jag tror i alla fall att regnet håller uppe just nu för stunden! Jag får satsa på en liten en liten löptur och någon hink med rangebollar så kommer nog  min  lördagsstämning trots hundvädret (förlåt Oliwia)!

Oliwia och jag gladde oss i alla fall åt att skogen inte hade stängt för besök för även om det var den blötaste skogsvandring vi varit med om på flera år så gav oss skogen det välkomnade lugn som alltid är så skönt att känna. Efter en blöt vandring så var frukosten lite extra god!

Vilken vecka jag har haft  den bara svischade iväg! Nu sitter jag här och ger mig lite tid till reflektion. Om det inte hade varit för att det har regnat i snart i ett helt dygn nu så kan jag tycka att det varit en superhärlig vecka med massor med energigivande händelser som till exempel Röhnisch-Eventet i sällskap med Clara, föreläsning hemma hos Marianne och att bara att få kliva in i min nya fina lokal på Sveavägen varje morgon ger mig en glädjekick!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *