Du underbara moder jord!
juni 9, 2018
Välgörande rosa skimmer för kropp och själ!
juni 24, 2018

Havregrynsgröt en god proteinkälla

Halloj alla Hälskollvänner,

Ja jag har utmanat mig själv i golf som ni kanske vet och det projektet går vidare – Projektet ”Hög tid att förbättra min golf för att få en ännu mer händelserik golfsäsong under den här sommaren” Händelserik har min golf alltid varit men nu hoppas jag kunna lägga in lite fler av de positiva golfäventyr som jag drömmer om.

När jag har tränat golf har jag aldrig tänkt att jag ska öka min fysiska träning utan känt mig nöjd när jag någon gång tagit en golflektion. Nu är det både teknik, kost och fysik som får mötas för att jag ska kunna prestera bättre. Så nu vill jag snart se resultat.  Även det mentala har stor betydelse såklart i egentligen vad vi än tar oss för.

Igår var det fysisk träning i Humlegården!

Golfträning i Humlegården

Golfträning

Havregrynsgröt är en favorit hos mig när jag snabbt ska stoppa i mig något mättande och nyttigt. Det är många som blir lite förvånade att havregryn innehåller 13 gram protein per 100 gram alltså är havregryn en ganska bra proteinkälla.  Stoppa i vad du tycker om i din gröt. Bär, äpple och kanel, banan, lite hackade nötter.

Havregrynsgröt en god proteinkälla. En frukost som passar mig jättebra innan jag spelar golf och gärna med ett ägg till!

 Ha en fin kväll!

Nu blir det en kväll här på Gärde bland vilda växter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *