Bondens marknad ger en bra helgkänsla
oktober 20, 2012
Ska provköra hösten..för det är något bortom bergen…
oktober 22, 2012

Byta vandringsstråk och stadsdel här hemma gör att jag fortfarande känner mig som gäst i min egen stad!

Söndag och jag är kvar i stan. Att vara hemma i stan över en helg är något som jag normalt får lite små ångest av men nu har jag tagit en härlig runda i Hagaparken och känner mig verkligen för andra dagen i rad som en weekend-gäst här i fantastiska Stockholm.

Långa tidiga vandringar är ett fantastiskt sätt att starta en söndag på var jag än befinner mig!

Gårdagens mysiga middag hemma hos Eva blev sen, så att få vädra sig ordentligt i kunglig miljö känns helt rätt idag. Glamourmiljö gör powerwalken  underbar!   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *