…och vem har sagt att just jag ska ha bästa menyn?
juni 5, 2012
Jag vägrar att ge mig – alla mål ska nås!
juni 7, 2012

Ibland undrar jag varför livet inte kan följa våra genomtänkta planer.

När jag läser min väns blogg ”Life by Leila” blir jag vemodig och förstår att hennes rehab blir lite längre än hon tänkt sig.

Leila,

Det är så ledsamt och frustrerande när delmål som jag vet att du har ska behöva revideras. Ja jag vet och förstår hur det känns och fylls med en sådan frustration när man själv inte kan styra över sin kropp och vad som händer i den. Skit också!

Jag vet att om du med lite extra energi, kraft och engagemang kan styra mot målet skulle göra det men när bakslag bildar ovisshet som inte går att styra blir frustrationen total!  När jag själv kommit i situationer som sänkt mig totalt så har någon urkraft från Pappa och Dalarna väckt mig ibland sent omsider och i sista stund men då har de rätta tankarna kommit tillbaka. De finns hos dig också! Det är slitigt när motgångarna mellan varven köar och knackar på. Det är omöjligt att tänka att svåra stunder som svider kommer förstärka din vilja att nå nya mål och ännu högre mål(men efter vila och distans så gör de det…).

Jag önskar dig nu en jättestor bragdmedalj för allt slit med din tarm och  återhämtning! Vägarna mot våra mål är ju aldrig spikraka när det gäller att återskapa vitalitet. Din kropp är snäll och läker men i sin egen takt och jag vet att du fyller den med rätt bränsle som är bra just för dig. Ge dig aldrig och håll fast i dina drömmar. Styrkan återvänder snart till dig. Vässa ditt nya fokus och kanske byter du väg om så bara en liten omväg för att sen antagligen hoppa på din motorväg igen. Jag är din hejarklack. GO FOR IT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *