Påminnelse för att nå formtoppen!
juni 16, 2012
Jag håller i hatten och står för vem jag är i nästa M-Magasin!
juni 18, 2012

Jag tror jag börjar förstå varför mitt handicap i golf ligger där det ligger (22,2). Jag anar att jag vill prestera lite för mycket när jag är i sällskap med andra än om jag spelar med min allra närmaste krets. Att spela i sällskap med andra är ju lite av det golfen går ut på så nu gäller det att fundera lite för att känna mer glädje för golfen och  att komma lite närmare målet 18 i handicap.

Jag ska verkligen fundera över vad som händer i mig när jag blir medveten om att jag ska spela golf med några utanför min lilla krets. Hur tänker jag? Vilka känslor dyker upp och anteckna ner dem. Jag har bestämt mig för att i alla fall få lite mer självkännedom istället för att bara bli frustrerad när  jag själv inte kan påverka mitt sällskap och när bollen  inte följer mina strategier och när den gör det.

För det första, jag har också bestämt mig för att mobilen ska stängas av när jag kommer till golfbanan efter många försök att både hålla mig i kontakt med omvärlden och spela golf vet jag nu att jag inte kan hålla fokus på spelet och samtidigt ha mobilen igång.

Min andra förändring som jag inleder idag är att jag startar en kärleksrelation med mitt golfspel. Ger den förståelse och ”det spelar inte så stor roll”. Är saklig istället för tvärtom och accepterar sinnesupplevelser när spelet går olika vägar. Nu är jag alltså  lite kär igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *