Jag ska på “kramturné”!
juli 19, 2012
Ny golfstrategi!
juli 24, 2012

Visst, jag förstod att det skulle bli så här bra!  Dagarna i Dalarna bland vänner i Sunnanhed har varit helt fantastiska. Lugnet och tryggheten har återvänt och alla sommarlovsminnen med bad, fiske och tältning finns åter på mina näthinnor. Ordningen är återställd!

 Hur kan det vara så här tyst, rikt på blommor och så vidunderligt vackert här uppe? Vilken skattkista du är fina Sunnanhed! Vi har haft en superkväll i Dalhalla med Diggelogänget! De bara proppade oss med musikminnen, skratt och även en hel del klokheter som till exempel ville de få oss att uppmärksamma det vi har och kan istället för det vi inte har, som att se osten istället för hålen! Absolut vill jag se massor med ost!

Vi har fått härliga golfrundor på Furudalsbanan som kallar sig ”Vild, vacker välskött”! Underbart sätt att se på en golfbana och dessutom kan jag bara hålla med men du är också lite lynnig!

 

Långa vandringar längst Oresjön tidiga mornar har gett mig lite egen tid där jag kunnat reflektera över dagarna och att jag är så lyckligt lottad som får njuta av allt detta! Att få energi från Sunnanhed där jag har mina rötter blir en sådant speciellt kraftfullt bränsle för mig! Jag är fulltankad igen!

Nu åker v vi vidare och det är härligt det också. Att se nya vägar, ny natur och jag är med mitt uppe i lite ledighet. Ja, nu byter jag lite ”tänk” och ger mig ut på nya äventyr!  Att kunna njuta och uppskatta det som händer just idag gör att även den här dagen på väg till Bohuslän blir en riktig toppendag! Väl framme ska vi spela mer golf, njuta av god mat och umgås med goda vänner! Så just nu myser jag av att få sitta här med datorn på mina knän, skriva, småjobba och vara på väg… Älskade Oliwia är bak i bilen och jag har privatchaufför som kör mitt lilla ”kontor” som är uppriggat i framsätet. En dag på ”kontoret” med massor med utsikt ,på väg till Hunnebostrand och Sommarprat är på radion!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *