Avstämning och jag är peppad
maj 30, 2012
Visst börjar det kännas nu!
juni 4, 2012

I går kväll landade jag här uppe i underbara Sunnanhed. Hit åker jag så ofta jag kan för att ladda batterierna. Naturen i Dalarna ger mig ny energi som jag noggrant tänker packa ner för att använda i min vardag i Stockholm. Jag har bestämt mig för att vara extra utvilad och full av energi när jag tar tag i nästa vecka som verkar bjuda på massor med äventyr! Mina långa, tysta och den här gången riktigt blåsiga promenader är så vidunderligt vackra. Såna promenader gör att det är lätt att tanka goda tankar. Så full tank tack! Idag på vägen hem från morgonvandringen plockade jag med mig en bukett med sommarblommor och njöt av sommarkänslan som infann sig tillsammans med min hallonsmoothie gjord av mina egna hallon som legat i frysen och väntat på mig. Just den här gången när jag besöker mitt fantastiska Sunnanhed är det ganska svalt men solen tittar fram och det är ljust på kvällarna… så länge jag är vaken iallafall. Ljuset stärker immunförsvaret och håller förbränningen igång och det gillar jag. Alla fina upplevelser som Sunnanhed bjuder mig på gör att jag sover så gott och drömmer fina drömmar Att få sova gott är essentiellt för hela mitt välbefinnande. Nu väntar dagen på mig och formtoppsprojektet går vidare. Trevlig helg, hälsar Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *