Dags för lite högre tempo!
augusti 25, 2012
Efter många år kunde jag inte hålla mig längre
augusti 27, 2012

Söndagsmorgon och vi, ja det är förstås Oliwia och jag som älskar tidiga morgonvandringar har återigen gjort fynd i skogen. Massor med stora blåbär och faktiskt lite mer kantareller. Jag känner mig lite som en i Elsa Beskows saga Tomtebobarnen där den lilla familjen samlar på allt det skogen kan ge inför höst och vinter! Skönt att vara i en sagovärld en stund. Livet känns så enkelt där i sagans värld!

Hjälp regnet har hunnit hit!

Jag som vill ligga i med golfen och få till en golfrunda i eftermiddag. Måste medge att jag känner en viss oro för mina lite regnkänsliga golfkompisar som tycker att det kan absolut vara skönare att njuta av dagen inomhus om regnet inte skulle sluta. Snälla Yr ändra väderleksläget!

Det är lite krångligare med golfen nu med min rädsla att slå ”sönder” mina ärr från operationerna. Jag som älskar golf, känner att det är som en deckare att hitta lösningen hur jag ska få till det.  Det ger mig bara ännu mer energi och drivkraft att försöka fixa till en sving som jag kan ta mig fram med och som jag kan känna mig trygg med. Och nu när jag tror att jag hittat just den där snälla svingen som jag vågar slå med vill jag att det ska sluta regna!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *