Välkomna till “Får jag lov till en shake” den 16 april
april 3, 2013
Vi är på träningsläger i Turkiet!
april 7, 2013

Vilka härliga frukostföreläsningar jag har fått varit med om idag och  igår morse. När jag har äran att få möta en publik fylld med så mycket energi och härlig humor då laddas mina batterierna för fullt. Tack alla som var där och tack alla på fina Röhnisch som fixar allt detta så himla bra och tack Friskis som talar om för sina medlemmar att vad vi håller på med.

Från det ena till det andra. När jag summerar mina tre första månader i 2013 så innehöll de stora hälsomässiga utmaningar och jag är en bra bit på väg att kunna nå ända fram! Hurra för det! Månaderna blev för övrigt en salig blandad gryta av både glädje och ledsamheter i lagom doser, nya vänner har kommit in i mitt liv medan jag valt att några relationer får vila lite.  Mars har invaggat mig i hopp om att drömmar ska slå in, att nya spännande möjligheter står för dörren och att ännu mer ny energi med lång varighet är på väg. Jag tar med mig det in i våren och njuter av den energin!  ÖNSKAR ER ALLA EN SKÖN VÅR FYLLD MED GLÄDJE, HÄLSA, VÄRME OCH KÄRLEK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *