Var är du lynniga men ljuvliga Fröken Vår?
mars 15, 2013
Repa i egolacket?
mars 19, 2013

 

När jag får sitta i min skrivarhörna får jag en känsla frihet. Små ögonblick där jag kan få sitta alldeles själv och bara vara. En liten stund till sen ska lunchen fram på bordet! Det är en bit av min frihetskänsla.

Jag har haft en tid med några veckors ledighet där jag fått spela golf flera dagar i rad och jag är så glad för de soliga rundorna även om de mellan varven gjort mig tokig och fått mig att undra vad jag håller på med.

Men nu vet jag!

Jag vet att för mig är golf så mycket annat än bara golf. Golf är härliga middagar, relationer, fest, motion, resor, nätverk så nu får jag ta mig i kragen och ta i enda från tårna och låta golfen komma till mig med allt kul den har att ge mig.

Golfen har en magisk inverkan på mig och det är det roligaste jag vet. Golfen gör mig lycklig (ja jag vet att jag kan bli helt frustrerad också)

Jag vet att andra är mer gjorda för golf, kanske är det ännu lite krångligare nu efter stomioperationen. Magen har gett mig några äventyr på golfbanan men jag älskar golfen som få!

Jag har bestämt mig och jag kommer aldrig att lämna golfen. Den tanken har helt blåst bort under de här veckorna som varit.

Dags istället att vara full av handlingskraft inför en härlig sommarsäsong med golfen.

Jag är starkare, modigare, vågar mer och det är min tur att lyckas komma på magin runt golfen. Nu kör jag!

Vem har sagt att golf enkelt och svackor kommer och går.

Jag vet att jag inte är född med bolltalang men jag är född men en stark vilja den tänker jag utnyttja till att få en balans i min golfsäsong.

Lovar mig själv att hålla bättre fokus och det finns alltid val.

Golf tillhör mitt sociala liv så det är viktigt på mer än ett sätt!

Välkommen in i min golfsäsong med ett mål på 18 i handicap innan sommarsäsongen är över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *