Saknar min svamp plockarkompis
juli 26, 2015
Svensk superkost
augusti 8, 2015

Oj, jag var verkligen inte beredd att det skulle bli så tomt.  Jag blev nästan lite deppad. Jag har varit så bortskämd att ha de allra käraste runt mig här i Dalarna. Snabbt som ögat tar jag det som en självklarhet och det kändes som att jag hade all tid i världen att få umgås, men tiden rusade iväg och nu är huset här i Sunnanhed såååå tomt. Tack snälla ni för all glädje ni alltid sprider och all den hjälp vi får.

Tack för alla uppvisningar i att hjula, slå golfshippar och att göra hopprepskonster.

Styggforsen måste ni besöka om ni är i krokarna runt Rättvik!

Tack för sällskap på loppis och Styggforsbesök. Härliga promenader och fruk/ fikastunder. Allt det här betyder livskvalitet för oss och gör livet så fantastiskt!  Vi gör och ser saker som vi  aldrig hade sett eller fått uppleva utan Er barnbarn!

Härlig baddag vid Oresjön och en koll på Sunnanheds alla kor!

Vi har länge beundrat en trädgård och ett underbart ”Carl Larssonhus” här i Sunnanhed.

Efter en stunds depp utan ungarna här på Nygårdsbacken tog vi en promenad och just idag träffade vi ägarna till finhuset som bjöd på en rundvandring i sin trädgård och vi fick komma in i det mest fantastiska hus i en genuin Dalamiljö. Nu kom energin tillbaka! När jag gick och botaniserar i deras trädgård så kom en underbar mynta i min famn. En gåva från ägarna till fina huset. Jag är mycket gladare igen efter deppet när barnen åkte vidare på sin semesterresa.

Myntan som kommer från fina Dalahuset – Myntan kom till mig när jag som mest behövde den!

Följ mig gärna på instagram, där heter jag marremyra :)!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *