Samlar intryck ”Taking-care Day”!
december 1, 2012
Tänk att jag får grönare och grönare fingrar
december 4, 2012

En vecka till har stuckit iväg. Tiden gör mig lite stressad för den bara rusar iväg och jag hinner inte riktigt med.  Nya tankar om framtiden dyker upp nästan varje dag och tur är väl det! Jag har aldrig upplevt något liknande inte med en sådan här fart på karusellen. Jag tänker en natt och sover nästa, inte optimalt men…

Det känns viktigt att tänka på mina trogna grundstenar. Jag tänker inte får avvika från dem som jag vet att jag mår bra av och står för. Fast ibland rätt ofta faller jag ändå för charm och övertalning och jag borde väl ända avslöja sådant vid det här laget. Från och med nu tänker jag följa min egen vilja och inte berusas av ord, löften och jag tänker inte ens tro på avtal längre. Magkänsla får duga hädanefter!

Att hitta ”Bästa formen någonsin” i mitt nya liv som den person jag är numera, Marlene, stomiopererad, med nya ögon och intryck. Nyupptäckta känslor och inställningar som har förändrats en hel del.

 

Det gör den här vintern så cool, spännande och just december blir en månad som jag vet kommer bli en tid där jag kommer möta många spännande människor som ska leda mig vidare till ”Bästa formen någonsin” i själen, med jobbet, i mina relationer, med nya spännande kostvanor(ja nu vill det till mer grön rock ´n roll), träningsmässigt och jag kommer få lärdomar som kanske kommer såra mig men också få förståelse. Under året som gått har jag förstått att när något händer i ens liv så händer det också mycket med relationerna som finns runt en som ger erfarenheter av alla möjlig slag. Nu startar sista månaden för i år och hittills har jag fått många nya relationer och tagit farväl av andra och vårdar gamla kära och allt är ok! Nu kastar jag mig in i december som får bli en framkörning till ett härligt 2013!

 

Mina grundstenar!

Vänner

Kärlek

Kondition

Musik

Mod

Mat

Fantasi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *