Kan tron försätta berg?
maj 4, 2013
Nyförälskad?
maj 7, 2013

Jag minns plötsligt min lärare för tusen år sen när jag läste till marknadsekonom.

Han sa: Det ni kan vara säkra på är att det inte kommer bli som ni skriver i er marknadsplan. Det är en plan! Just det och det har jag märkt det är just bara planer som jag sätter upp. Jobbplaner, träningsplaner, kostplaner och önskan om att få vara frisk. Det betyder inte att förändringarna blir till det sämre men det känns lite som en besvikelse när jag behöver byta väg även om det är bagateller som en golfrunda som bara gick upp i rök och det blev städning istället! Andra planer har förändrat livet lite mer. Olika val som gör att jag navigerar med en karta med små och stora mål.  Jag provar vägar som ser krokiga men borde gå snabbare ändå… Bilkön från landet är lång idag men en spännande vecka väntar och genvägar önskas! Glad måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *