Skönhet har inget bäst före datum?
december 1, 2015
Jag letar dagsljus… gärna med sol!
december 14, 2015

En resa i njutningens, föryngringens och vitalitetens tecken.

Här njuter vi av underbara dagar långt från vardagens stress och jäkt. Här tycks tiden stå stilla och Italien visar sin allra vackraste natur med böljande gröna kullar och vinfält.

Vi skämmer bort oss med god mat & vin, yoga och qigong, spännande föreläsningar, meditationer, magiska vandringar över vinfälten och en mycket speciell Spa-ritual i stadens berömda varma källvatten.

Låt oss dela våra hemliga smultronställen med dig och visa ”vårt” Italien. Under våra drygt tjugo år här har vi samlat många små undangömda hemligheter som vi gärna delar med dig.

Vi bor på Villa la Madonna en gammal vingård, omsorgsfullt restaurerad till ett fantastiskt litet hotell med 15 rum. I den vackraste av alla miljöer långt från vardagens stress och jäkt ligger detta paradis strax utanför den lilla byn Monastero Bormida.

Följ med och upplev kärleken till livet, maten, vinet, kulturen och naturen. Kärleken till Italien!

Våra föreläsningar är:

Anti-aging med hjälp av gröna drinkar – där du får lära dig göra gröna drinkar och smoothies som ger din kropp näring och antioxidanter som behövs för att främja och bevara din vitalitet och hälsa.

Harmoniska Hormoner – vi ger dig kunskap i vad som händer i kroppen när hormonbalansen ändras med stigande ålder. Du får råd och tips om hur du med kostens hjälp kan känna dig föryngrad

Skönhetens Magi – här får du veta allt om den mogna kvinnans behov av egen omsorg och om vad du kan göra för att få ett vacker och friskt utseende som strålar av hälsa och välbefinnande.

Du är vad du tänker – Du blir det du tänkt – vad skulle det innebära för dig om du mådde och presterade bättre? Vem eller är det som styr ditt välbefinnande? Vad skulle du göra om du bara kunde? Du kan!

Vi som arrangerar resan är Annika Rosén som grundat och drivit Spa-anläggningar på flera av de största hotellen i Sverige, utbildat massörer och Spa-terapeuter. Annika har arrangerat resor till Italien i många år och bor numera i Italien där hon driver och är delägare i vingården Villa La Madonna.

Marlene Gustawson är fytoterapeut, kostrådgivare och näringsterapeut. Marlene har skrivit flera böcker om bl.a. gröna drinkar och smoothies och Harmoniska Hormoner. Marlene är också en mycket efterfrågad föreläsare.

Tid: 3 – 9 april 2016

Pris: 15 900 kronor

Följande ingår i priset
:

Flyg tor Stockholm – Milano

Transfer

Del i dubbelrum på Villa la Madonna

Helpension

Alla utflykter och föreläsningar

Yoga, qi-gong & meditationer

Vinprovning

Powerwalks varje morgon

Antal platser är begränsat. För bokning och ytterligare information ring Annika på 070 – 142 35 10 eller info@annikarosen.se

Varmt Välkomna!

Annika Rosén & Marlene Gustawson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *