Ballonger fyller mig med minnen och tankar!
augusti 8, 2012
Hallonmeditation
augusti 11, 2012

Vilken underbar morgon att vakna till. Gårdagens skratt, samtalen och en den helt ljuvlig middag som Kristin bjöd på finns kvar inom mig som en skön känsla!

Nu sitter jag och äter en frukost men skön musik, tända ljus och kan plocka precis det jag önskar ifrån Bomans fantastiska frukostbuffé! Jag blir påmind om att livet oftast är härligt och jag har så mycket att vara glad för och med ens kommer jag på att golftiden närmar sig!

Tänk vad mycket jag har. Hög tid att fokusera på just allt bra som jag har och får uppleva istället för det som gått mig förlorat! Snart får jag dessutom spela golf och vad fokus ligger då det får vi se!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *