Vintern tar ut sin rätt på hår, hud och naglar!
mars 26, 2014
Om det är något/någon i kroppen som tänker försöka ge sig på att bråka med min hälsa och vikt ska jag göra livet surt för det/dem!
april 1, 2014

Det är en magisk morgon här ute på Fyrudden. Citron & ingefärsshoten piggar upp oss… en liten tuffing som är en riktig immunförsvarsboost. Den väcker direkt lusten till att dra igång dagens vårpyssel här ute på landet. Undrar om jag är sent ute med att så krasse och luktärter… men nu är fröna i alla fall i jorden och pelargonerna framtagna. Mamma och pappa har fått vårfint och tvätten hänger ute!

Våra gröna dagliga glas med Bioraculous har jag och min familj har druckit varje morgon i över 5 år. Nu har vi haft lite problem med att Bioraculous leveranser som varit försenade men nu finns den på plats igen… och vi är jätteglada!

Bioraculous ger 5000 orac per skopa. det motsvarar ca 20 portioner av en blandning av frukt/bär/grönsaker/spirulina och renande örter. Vi behöver ca 2500 orac per dag. Våra antioxidanter mäts i enheten orac och våra frukter och grönsaker har alla olika ORAC-värden. Antioxidanter förebygger oxidation i våra celler och anses centrala för en långlivad hälsa.

Jag och min familj börjar alltid vår morgon med ett stort glas Bioraculous tillsammans med våra övriga juicer.Prova du också finns hos oss mig på Optimal Hälsa!

 Idag när vi lyxar oss med en flytande frukost pressar vi citroner, apelsiner, morötter ingefära och  blandar i acaibärspulver. Vi stormnjuter, firar att solen lyser på oss och att det kommit att ännu ett barnbarn kommit till världen! Välkommen till världen fina Ludvig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *