Vitalitet byggs av glamour?
februari 4, 2013
Det bästa modet är tålamodet?
februari 6, 2013

Visst känns det här med hälsa ibland som ett lotteri och ett tivoli fullt med karuseller och en stor berg och dalbana. Jag har frågat mig många gångar vad allt beror på. Jag har vänner runt mig som är värda bragdmedaljer för olika prestationer och ni är så fantastiska och gör allt rätt och blir ändå utsatta för stora svårigheter och tapp av hälsa.

Många med mig får ork tillbaka av sin kära familj, vännerna som lockar till skratt. Mitt i allt konstigt som kan ske med oss försöker jag alltid komma ihåg att sura miner kommer aldrig förstärka hälsan utan tvärtom. Någon sa ” fake it till you make it” Ibland är inte humöret på topp men le och du får ett leende tillbaka…(lite slitet men inte fel)

Mellan varven får lite extra make göra dagen och känslan av att titta sig i spegeln utan att se sig själv ljusblå i ansiktet gör att jag känner mig lite piggare. Att ha lite extra fina träningskläder på vägen till ”Bästa formen någonsin” gör det lite mer motiverande att sticka iväg till träningen. Att komma iväg på en kväll på stan med gulliga väninnor även om magen sagt “gå hem och lägg dig”, får mig att koppla av och ger nytt bränsle till dagen därpå. Så lite fake kan ibland ge lite nytt bränsle så mer glamour till livet även de allra jobbigaste dagarna! Allt är inte guld som glimmar…men det spelar ingen roll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *