Min lilla spetskant idag!
juni 26, 2014
Hög mysfaktor när tråkiga uppgifter ska lösas
juni 30, 2014

 

Mitt i det lite kyliga sommarvädret hoppade jag till idag när jag stod i kassan för att betala min purjolök. Fyra sidor med mina juicer och smoothies i Söndagsbilagan till Expressen. Jag blir så glad och känner att det värmer så gott i kroppen.

Jag har köat i dag och då menar jag köa. Jag letar skålar för en vecka med fotografering lite längre fram. Jag fick nys om att allt skulle säljas ut i Second hand butiken i Åkersberga. Det var fler som fått nys om det! Det blev i alla fall fynd, en hel massa skålar och kvittot slutade på 60 kr för allt! Lycka! Ja ni ser mina fynd i bakgrunden på bilden här nedanför.

Gurkan en fantastik grönsak, en basisk bra grund på den lördagsjuicen.  Gurkan verkar urindrivande och kan lösa upp urinsyra och driver ut slaggprodukter. Att äta och dricka mer basiskt är något som jag själv försöker tänka på för att inte sura ner mig och min kropp i onödan.  Så sluta vara så sur!

Till ett glas behöver du:

1 äpple

½ gurka

1 bit ingefära stor som en tumme

Gårdagens broccolistam

 

Pressa alla ingredienser i en juicecentrifug och servera!

Premiäräter min smoothiebowl idag i ett av mina second hand fynd!

Lyxar med en smoothiebowl med mango och apelsin och toppar med några hackade hasselnötter.

Nu finns både på FB gruppen Gröna juicer och smoothies, vår nya FB grupp Turboladda med näringstäta soppor! Välkomna dit också!

Ha en fin helg!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *