Mitt sätt att se på förändringarna i livet
oktober 2, 2012
Drömmer mig till New York tre sekunder!
oktober 4, 2012

Det blev lite full fart här igår kväll och jag är ingen riktigt kvällsmänniska just när det gäller att jobba på kvällen annars kan jag nog syssla med både det ena och det andra men just att sätta sig ner och få något gjort vid min dator är lite tyngre på kvällen. Så för att få lite ny start så blev det – Blender fram!

 

Evening in the city!

 

Gurkan är en basisk bra grund på den här juicen. Den verkar urindrivande och kan lösa upp urinsyra och driver ut slaggprodukter. Att äta och dricka mer basiskt är något som jag själv försöker tänka på för att inte sura ner mig och min kropp i onödan.  Så sluta vara så sur!

Citronmelissen känns härlig att ha i juicer på grund av den goda smaken men också för att den har rykte om sig att vara lugnande och bra vid lite orolig mage och så lägger jag till en kiwi idag som har gjort sig känd på att vara väldigt rik på C-vitamin och mineraler. En matsked lime sätter till lite ljuvlig smak och ger ännu mer C-vitamin.

 

 

… och juicen gjorde att det blev en skön kväll där jag i lugn och ro skrev vidare på det som ska vara klart snart, väldigt snart!

Nu när jag är på väg på min fina cykel till jobbet så drömmer jag om vad de gör i den rosa fina limon som passerar på Sveavägen! Hormonerna får en  må-bra dusch bara av att fantisera!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *