Passar bra med Longanfrukter idag!
februari 28, 2015
Ännu ett kliv i livet och gör det på moln ungar!
mars 3, 2015

Det är lätt att förneka och hitta ursäkter för varför jag gör på det ena eller andra sättet. Äter det här nu därför att… Dricker det här därför att, struntar i min träning för att … och ibland dras med i ett grupptryck från sin familj, vänner eller arbetskamrater.

Jag är absolut en av dom som ibland tycker det är lättsamt att följa den ”enklaste” vägen. Jag är också en av dom som inte vill vara krånglig men jag vet vad som är rätt för mig och innerst inne vet vi nog alla vad vi mår som allra bäst av. När vår egen kropp reagerar negativt t.ex. huden, magen, själen, sömnen eller vikten då pratar vår kropp till oss och det gäller att sätta sig ner och ta det samtalet och lyssna. Ett samtal om ärlighet och öppenhet.

Att ge sig kärleksfull näringstät mat och dryck är att förstå att du och jag är unika.

Det är lätt att glömma att livet är skirt och att vara rädd om sig varje dag när tiden fylls och rusar iväg. Vi har fått en gåva en kropp som tar oss med på fantastiska äventyr, kämpar med oss, gläds och sörjer med oss. Jag har bestämt mig för att pyssla lite extra med den kropp och själ jag har. Jag önskar att vara vital livet ut. Jag tänker öppna fler vitala dörrar och ställa några andra dörrar på glänt och försiktigt skjuta igen en annan dörr till rum där jag tappar energi men … utan att smälla i dörren! Det ger mig nya sätt att se på det som är livet.

PS: Vilken fin men varm golfdag jag hade igår. Underbart att få träffa nya bekantskaper. Tack Ni fina kvinnor som puttade in ny energi i dagen! DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *