Berörande samtal och att har hittat Karelan igen!
februari 10, 2018
Ett nytt livskapitel håller på att utformas här i Hua Hin men inte utan min smoothie
februari 12, 2018

Det känns härligt att ha lite som en nystart – starta ett nytt livskapitel här i Hua Hin.

Oj vad en vecka springer iväg och det är måndag igen. Golfaren inom mig har fått sig en riktigt härlig kickvecka med både fina banor, en sådär sving och med massor med trevligt sällskap. Min längtan efter golfbanorna här i Hua Hin Thailand har varit så stor och det är med fullt engagemang jag kliver in i golfen fantastiska värld igen!

 

Golfpassion med en tålmodig gullig caddie

Mina dagar går på rutin simning  och en powerwalk varje morgon. Golf  då och då. Sitta och jobba på vår fina terrass några timmar varje dag och såklart  återhämtning.

Till en aktiv ledighet tillhör riktig superfrukost som jag absolut inte vill vara utan.  Den blir extra god efter ett tidigt träningspass i soluppgången! Livskvalitet att spara på!

Smoothie med chia och blåbärspulver. Man tager vad man haver!

1 portion

Pudding

2 msk chiafrön
2 dl valfri vegetabilisk mjölk

Smoothie

1⁄2 dl valfri vegetabilisk mjölk

1⁄2 banan
1 dl blåbär ( nu har jag Holistic blåbärspulver när jag är här i Hua Hin)

Topping
Du väljer de bär som passar dig. Jag valde en  liten favorit som frukost h. En liten frukt med ett hårt tunt brunt skal som säljs i överallt men inuti finns ett vitt lite geleaktigt sött kött. C-vitaminrik och god att äta iskalla här i värmen!

Blanda chiafröna med mjölken i ett glas. Rör om i blandningen efter 10 minuter. Låt blandningen stå i minst ett par timmar men förbered gärna detta kvällen innan och låt blandningen stå i kylen under natten. Mixa banan, blåbär/blåbärspulver och mjölk och häll över smoothien i en skål med chiapuddingen. Du kan använda samma glas eller skål som du blandade fröna och mjölken i och toppa bär/frukt.

 

Hela kroppen jublar av att få vara bara här. Till och med  mitt tarmsystem verkar  ha vant sig (peppar peppar) vid tempot och värmen här i Hua Hin. Visst trilskas det ibland så för mig som är stomiopererad har det tagit lite tid att vänja kroppen igen vid kosten, värmen och alla aktiviteter så jag måste erkänna att det har det dykt upp en och annan liten överraskning som min mage har stått för men nu så … Ha en skön måndag!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *