Låt det alltid varje del få ett lyckligt slut!
mars 15, 2015
Still Alice
mars 20, 2015

Nu bär det iväg hemmåt. Vi har haft en underbar tid här i Hua Hin men jag är ändå lite förväntansfull inför resan hem.Jag längtar   till svenska våren, lilla funkisvåningen, landet och Sunnanhed, Sveavägen, barn och barnbarn släkt och alla vänner hemma.

Efter min födelsedag för några dagar sen känner jag mig upprymd och lite extra inspirerad, det känns lite som börja på ett nytt kapitel en start på något nytt …igen.  Att få vara med i en roman  där jag själv spelar huvudrollen och kan påverka en hel del.  Det kommer att vara lite galet snurrig i början på det här kapitlet men när det är bara positiva saker som ska hända då får det gärna vara lite kaos!

Även om det känns som jag äntligen har vågat släppa taget om en hel del andra kapitel i mitt liv, kapitel med  allt  prestige, falska förhoppningar och inte speciellt äkta vänskapsrelationer, ”måste ha saker”, till ”måste vara med på händelser” och … ja ni vet… så vill jag ändå ha ännu mer glamour i nästa kapitel så här shoppas det glitter inte något äkta men ändå, en känsla av flärd som ger en liten guldkant på livet som är min roman!

En sista kväll här i Hua Hin som vi fyller med Hilton och Prime – det bästa avslutet man kan tänka sig!

Papaya salladen hos Prime är underbar! Jag har börjat knåpa på recept men hemma i Sverige är det svårt att få tag på den typ av omogen papaya  som används här i matlagningen! Det ska kollas upp!

Pad kra pao gai – kyckling med basilika, chili – en av mina favoriter och speciellt på Prime!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *