Lingonbrist!
juni 11, 2015
Nu gäller samma sak med vädret som med golfen!
juni 17, 2015

Det har varit några soliga varma och underbara sommardagar… som man har längtat. Det har slumpat sig så att dessa härliga dagar har jag fått fylla med golf.  Jag vaknade super tidigt på Fyrudden och det var skönt att se att en flytande granne var vaken med mig!

I fredags spelade jag och Lena Maria underbara Sköldmöcupen på Åkersberga GK. Lena Maria var i sin bästa form och jag fick njuta av det …Det är härligt med Sköldmöcupen och med så mycket kvinnor som är så fulla av positiv energi.

I går spelade vi Minnesgolfen för vår vän Lasse Bergkrantz så det är med ödmjukhet, vördnad och glädje jag vill berätta att jag hade 41 poäng igår på Askersunds GK.  Ett nytt handicap är registrerat!

Efter vår golf stod helt underbara Gillberga Gård med Kerstin och Carl Johan som värdpar och väntade på oss. En lördagskväll som blev till något helt fantastiskt och helt underbart.

Nu är det söndag morgon och snart styr bilen från vackra Gillberga mot Fyrudden. Livet rusar fram och jag är så glad att jag får vara med på det tåget. Jag vill stoppa tiden och hinna njutaaaaa av allt detta fina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *