Det är mycket skönare att vara 50 nice (istället för +) än att inte få vara det!
juni 5, 2013
5:2 dieten test check
juni 11, 2013

 

Från ljuvliga Stockholm som visade upp sitt vackrast jag på vår Nationaldag till underbara Amsterdam i fredags till bästa Dalarna nu och här!

Att mötas av skönhet så här under försommaren är underbart för själen och under några dagar har jag flackat och farit och strålande plaster har avlöst varandra. Jag känner riktigt hur mina batterier laddas av att se behagliga och ”sköna för ögat” miljöer.

 

Nu har jag landat i Dalarna och Sunnanhed slutdestination för denna vecka. Tänk vad Sunnanhed tar större och större plats i mitt hjärta! Jag har varit här under somrarna i hela mitt liv och nu är jag här på gården allt oftare. Här hämtar jag lite egen tid, ”Bara min tid” skriver och får alltid ny inspiration när jag får vara här på Nygårdsbacken.

Jag sträckläste/lyssnade på ”Mannen som sålde sin Ferrari” på vägen upp hit. Äntligen blev det av och boken ger ännu lite mer facit varför jag trivs så bra här där lugnet kramar om mig med bamsekramar om och om igen!

I boken beskrivs mål och hur vi ska nå dom. Se målen framför oss, känn målen, dröm att vi redan är där vid målsnöret. Just det där med att drömma och hålla fokus på drömmen tilltar mig. Jag har alltid drömt om att få mer tid här i Sunnanhed. Att jag ska kunna sitta och skriva i Dalamiljö men att få nätet att funka här har varit helt omöjligt. Igår när jag kom upp hit funkade nätet lika bra som mitt i Stockholm. Ett litet under i min värld! Jag är lite närmare min dröm för nu går det att sitta och jobba här hur bra som helst! Hurra för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *