Repa i egolacket?
mars 19, 2013
Nya lektioner att fixa med i “Livet skola”
mars 22, 2013

Startar ett litet extra träningsläger för mig Marlene som älskar min golf men som ofta förstör scoren för att jag kroknar och blir så besviken på mig själv och mina missar som jag kan göra i denna ljuvliga men också vansinnigt jobbiga sysselsättning. Golfen!

Jag tränar på att inte vara så ”stiff” mot mig själv.

Bästa formen någonsin är inte lättare att fånga med att vara för tuff, ge mig själv tjuvnyp och vara sträng. Jag ser svaret direkt med att jag missar och missar jag så missar jag inte ett hål utan ett par för att jag ”kokar” inom mig. När jag svalnar och så småningom glömmer kommer glädjen tillbaka och med glädjen slagen. Nu är det dags att vara lite lekfull även när en boll går i vattnet. Säga förlåt till mig själv och låta spelglädjen leva vidare i nästa slag.

Att tänka på:

Golfen tar en del av min fritid men jag älskar den så när jag är på banan var närvarande!

Våga göra saker annorlunda. Låt drivern vila om den jäklas och ta en annan klubba som du känner dig trygg med. Drivern finns kvar till en annan dag.

Var vänlig även mot dig själv, så fort den stränga rösten dyker  upp i dig blir golfen svårare. Den är tillräckligt krånglig ändå.

Låter mig inte luras av mina egna bortförklaringar utan det är var det är. Det som behöver förändras och förenklas behöver sin tid att fatta, förstå och tränas på. Utan pekpinnar men ändå ärligt. Jag vinner slag på det!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *