Sju år utan min pappa, guru och bästa vän
augusti 23, 2012
Dags för lite högre tempo!
augusti 25, 2012

Igår kväll stod jag i kö för att köpa lite frukt i butiken som ligger bredvid min golfbana. Framför mig stod en kvinna med bara några varor och ett vitt kuvert. Jag hörde att hon ville väga kuvertet och köpa frimärken. Väga går bra men frimärkena är slut sa kassörskan vänligt. Kvinnan blev  milt sagt frustrerad och sa: Det här var droppen! Blixtsnabbt tog jag upp två frimärken ur min plånbok och gav till kvinnan. Har aldrig sätt en sådan förvandling! Hon blev så upp över öronen glad och hon sa att jag hade räddat hela hennes helg. Undrar vad brevet innehöll och tänk att två frimärken kan rädda upp så mycket. Även jag blev också på ett strålande humör. Kan det vara därför golfträningen gick så bra efter den lilla episod på väg till golfbanan?

Att få träffa Ella och Philip ger mig en så otroligt lycka och det inte gör något att jag får spela häxa och Ella prinsessa! En stund med barnen och jag blir duschad med lycka och energi!

Just nu är det är tidig morgon på Fyrudden och Oliwia och jag ska hinna före alla andra svampplockare i skogen …och vara tidigt ute på golfbanan. Här ska njutas! Ha en skön fredag hälsar Marlene.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *