Deadlines
januari 24, 2013
Kommer skönhet inifrån?
januari 28, 2013

Om jag ska vara ärlig så är jag just nu i en period där jag egentligen bara önskar att få fylla dagarna och nätterna med äventyr och visst är det till en del min egen dagsform som avgör hur fulla dagarna blir av just äventyr och även vad jag egentligen betraktar som ett äventyr. Så det känns så skönt att kroppen vill var med att haka på nu men jag vågar aldrig mer vara riktigt säker och ta det för givet mer.

Den här veckan har varit en vecka som verkligen har varit både intressant och kul på Optimal Hälsa på Sveavägen och kvällar har varit fulla de också men då av  just- sus och dus! Jo då jag har skött mina morgonträningar!

Veckan började med en måndagskväll med Ella och Philip och det kan bara bli och ett äventyr! Hurra för dessa ungar som gör ”livet till en fest”!

En urspännande tisdagmiddag avlöstes dagen efter av en härlig lunch och nu var det ändå bara onsdag! Jag gjorde ett snabbt besök på Röhnisch och deras härligt rosa reflexväst fick mig att på kvällen ta tag i mina löpturer igen! Tänk vad lite nya träningsprylar kan göra!

Det blev en persisk torsdagskväll med en helt underbar föreläsning om just persiska mattor. Jag fick så mycket ny kunskap från den sagolika kvinna som ledde oss in i denna sällsamma värld. Den persisk middag vi blev bjudna på gjorde att jag kände mig så där härligt mystiskt exotisk.

Visst dreglade jag som labrador och visst  lyste det “vill ha” i mina ögon när jag såg Lindas väska i fredags eftermiddag men vet ni vad som hände sen. Linda tömde sin väska och gav den till mig! Jag fick Lindas rosa väska! Tack underbara Linda! 

Fredagskvällen fyllde Tommy Körberg och Sarah Dawn Finer Berwaldhallen med helt underbar sång som var en hyllning till Quincy Jones och jag fick sitta på en av de allra bästa platserna. Helt, helt, helt toppen! (Tack Bitte för att du är så suverän på att fixa!)

Att sen få toppa helgen med en lördag med Philip och Ella (igen) gjorde att mitt hjärta fylldes med tacksamhet till att kunna få vara med dem och allt och alla omkring mig som gör en sån här vecka möjlig.

Vissa veckor blir så här välfyllda med jättefina upplevelser och min man talade alldeles nyss om för mig att nästa vecka kommer bli lika välfylld. Jag kikar försiktigt i almanackan och ser att han har alldeles rätt. Vilken härlig start på 2013 och jag vet att de här veckorna är kanske lite speciella men det är härligt att få ha en period i livet där det är väldigt mycket just ”sus och dus” och glitter och glamour. Jag tänker inte säga nej så ofta som jag gjort tidigare det vågar jag inte längre! Ha ha ha jag har ju fått så mycket ny livskraft och jag har ingen aning om hur länge den varar. (hoppas länge) Skickar varma tankar till mina två kirurger som fick så pass mycket ordning på mig att jag vågar och kan vara med på allt detta ljuvliga! Fast om sanning ska fram ska jag nu ta tag i lite pappersjobb – sus och dus?  Glitter och glamour? Not!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *