Vårvindar friska…
maj 5, 2012
Kroppen svarar!
maj 7, 2012

Lämnar från och med nu allt elände jag kan bakom mig!

Oro, negativ stress, hormonförändringar, dålig och för lite sömn skapar obalanser. En farlig och giftig cocktail. Smärta i själ och kropp ger dessutom inflammationer och elände. Eländet hände mig. Efter att blivit stomiopererad, en hel del eftertanke och en tids vila har jag gjort upp med mig själv – jag har slutat älta – varför hände det just mig? Inflammation och smärta är polare. De hade tagit ett grepp om min kropp.

Nu är det tid att besegra och slåss för att få tillbaka min vitalitet och få inflammationen att lämna kroppen. Det går inte av sig själv och det går inte att vara lat eller bekväm. Ett trumf har jag kvar i rockärmen, farmors envishet, så latmasken är den första som fått ”lämna in”!

Mina grundstenar: Musik, kost, vänner, kärlek, motion och fantasi!

Imorgon är det dags för en viktig pusselbit som ger mig svar på hur formtoppsprojektet ska forma sig. Jag ska träffa min kirurg som gjorde min senaste operation och han ska berätta för mig hur senaste skiktröntgen ser ut och att inte någon ny tumör dykt upp! Lite oro javisst!

 

2 Comments

 1. Lotta skriver:

  Finaste Marlene!
  Vill bara skicka en hälsning från “på banan” och tacka för all inspiration, motivation och härliga mål du bjuder på! Och för din fina, kloka blogg! Det är toppen att kunna få en dos Marlene så här mellan gångerna!!!
  Stort lycka till i morgon!
  Positiv energi och kraftkramar

 2. Marlene skriver:

  Tack gulliga Lotta! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *