Hormoner och harmoni hör ihop
september 11, 2012
”Bästa formen någonsin”
september 13, 2012


Vi hittade nya stigar tidigt i gryningen bara för att få lite förnyelse i skogen och ny inspiration kom direkt så efter promenaden var det dags för morgonträning och sen äntligen en skön avkoppling med morgonens smoothie!

Nu när jag har jag varit uppe några timmar så är en härlig smoothie med havtorn och hallon och avocado en riktig energikick.Havtornsbärets fruktkött och framförallt fröna innehåller omega 3, omega 7 omega 6 och för mig känns en dryck som innehåller mycket havtorn som att jag gör något riktigt gott för min hud och även för mina slemhinnor. Det känns både bra för kroppen men drycken är också vacker för ögat så att börja dagen med en snygg färgrik dryck gör att jag känner att jag börjar dagen rätt på alla sätt!

Omega 7, fettsyran som finns i havtornsbäret är en fettsyra som vi kan bilda själv men produktionen minskar med vår ålder, stress och av dålig kost. Omega 7 är viktig för vår hud, för att reparera och att hålla våra slemhinnor vitala och fuktiga.

Havtorn innehåller dessutom massor med C-vitaminer!

Jag rekommenderar havtornsjuice, bär och att ta ett tillskott som innehåller havtornsolja som hjälper din hud att inte åldras i förtid och oljan omega 7 gör också så mycket den kan för att hålla dina slemhinnor fuktiga! Njut av havtorns bär så mycket du kan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *