Köksterapi
januari 12, 2015
Det är som att komma in i en färglåda med bara vårfärger!
januari 15, 2015

Igår hade Ola och jag en superhärlig morgon på SVT där vi presenterade vår nya bok “Gröna soppor & smoothie bowls. Visst kan jag bli lite nervös inför en sådan lite annorlunda morgon men vi blev så väl omhändertagna och det var så kul!

Följ länken om du vill kika på inslaget och få lite tips och råd om soppor och smoothiebowls! http://www.svtplay.se/klipp/2597827/vegetariska-soppor-och-smoothies

Vår bok om soppor och smoothie bowls bjuder på 91 vegetariska recept och alla är fria från laktos, gluten, tillsatt socker och, naturligtvis, köttprodukter. Förutom soppor och smoothie bowls finns även recept på olika tillbehör som bröd, granola, kryddröror och snacks.

Det är många som undrar vad en smoothie bowl är? En matig, lite tjockare smoothie enkelt uttryckt. Man äter dem med sked och de toppas eller som jag brukar säga. Jag har nyttiga pålägg  som bär, nötter eller hackade örter för ökad mättnadskänsla och ökat näringsinnehåll.

I Gröna soppor och smoothie bowls används grönsaker, frukter, bär, örter och kryddor i en härlig kombination för att skapa mättande soppor och smoothies som är sprängfyllda med vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter. Allt för att på ett naturligt sätt stärka immunförsvaret, rensa kroppen på onödiga gifter och ge den renaste formen av energi. Grundidén bakom recepten är att behålla så mycket som möjligt av den näring som finns naturligt i grönsakerna, bären och frukterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *