Mitt livs roman och grönkålssmoothie
mars 15, 2018
En lagom lätt rosa goding!
mars 17, 2018

Hur som helst så  känns det skönt att starta upp ett nytt kapitel i ”Livets roman”.  Jag  lämnar en del händelser och tankar kvar i förra kapitlet men tar förstås med mig en del minnen, halvfärdiga projekt för att njuta och få energi av till  nästa kapitel. Det jag aldrig lämnar var jag än befinner mig  är mina juicer, shots och smoothies.

Det finns kvällar där jag njuter av allt som bjuds och det har varit många såna kvällar nu när jag har blivit så fint uppvaktad. Det har faktiskt varit flera dagar och kvällar på rad – det är härligt att fylla år och bli så ompysslad.  Att bara få njuta av bubbel, glitter och glamour, det gör sen att alla andra dagar också får sin guldkant med en egen vardagsglans.

Det känns skönt att ha sina gröningar att ta till när dagar och kvällar har varit fyllda med så mycket sus och dus.

En gröning och en knallröd renande snygging

Nu har vi helg och då försöker jag alltid få till en härlig långfrukost.

Idag lägger jag till örten också till  Älggräs i min rödbetsjuice. Älggräs som alltid finns i mitt kylskåp. Älggräs är en av mina favvoörter. Den är  inflammationshämmande, stödjer  matsmältningen och förbättrar  näringsupptaget.

Jag använder  också Älggräs istället för andra värk och febernedsättningsalternativ.

Rödbeta den renande snyggingen

Färgen gör att jag vaknar till lite extra av att bara titta på den här skönheten!

Till två burkar

1 apelsin

2  rödbetor

1”tumme” ingefära

1 citron

20 droppar Älggräs

Juica och häll upp i glas.  Droppa i Älggräs i ditt glas med juice. Rör om och njut!

Jag laddar  med en rödbetsjuice, ingefära, apelsin och citron. Ja en riktig härlig boost fylld med antioxidanter för att idag jag  tänker fortsätta med mina festligheter även ikväll, sen stundar 10 dagars detox för att min kropp ska få lite återhämtning.

Rödbetan är lever och blodrenande. Rödbetans innehåll av nitrat ökar syreupptagningen i blodet och gör kroppen mer uthållig vid till exempel träning höjer prestationsförmågan och förbättrar muskeluppbyggnaden. Rödbetan innehåller Betalain som är en antiinflammatorisk avgiftande  antioxidant kan bland annat stödja elasticiteten i blodkärlen.

Du hittar mig också på Instagram där heter jag marremyra! Ha en fin helg!

“Daily walk” till fina Rosendalsträdgård. Här finns säkra vårtecken!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *