Slår en liten kullerbytta
juli 29, 2013
Livet går vidare som det ju gör trots alla frågor man jämt ställs inför…och äventyren är så fina!
augusti 3, 2013

Den lilla kullerbyttan jag gjorde i veckan fick mig att ta ny fart, så lite svårigheter så här mitt i sommaren var för mig en maskerad ”igångsättare”

Aaaaaaaah så skönt med ännu en solig sommardag. Jag har ju så den fina möjligheten att jag jobbar på lite olika underbara platser och idag är jobbet på min ordinarie plats på Sveavägen. Skönt att kliva in i mitt rosa nystädade rum!

Jag känner att nu när augusti också kliver in i livet så vill jag absolut inte tappa den härliga sommarkänslan utan tvärtom göra allt för att hålla i den långt långt in under hösten.

Fast sommarstöket rullar vidare så är det skönt med att ha några av de goda rutinerna kvar.  Jag har  hållit i dem med näbbar och klor och håller kvar dom med rejäla tag även om huset är fullt med barn och vänner så gör goda rutiner allt lite enklare. Jag får en känsla av att den 1 augusti blir början på något nytt! Jag tror att drömmen om skatten kommer att uppfyllas snart. Mina rutiner med inrutade tidiga morgonpromenader är nog allra bäst och de är så bra att kunna vandra fundera och fantisera!  Rutinen som att somna före midnatt rubbar jag inte heller på och jag tänker inte fortsättningsvis heller vända på dygnet! Jag tycker det är skönt att vakna tidigt och att vara utvilad då.

Jag vill ändå hitta skatten vid regnbågens slut så jag hoppas att jag inte måste ge mig ut med pannlampa. Fina juli laddade batterierna på många av oss så nu får augusti vara en skön start på ett nytt kapitel i mitt liv som skattletare.

Laddad för att skriva

Laddad för lite shopping

Laddad för att återgå till ett lite tuffare träningstempo

Laddad med bra kost

Laddad  att vara med ärliga vänner

Laddad för massa kul jobb

Laddad för spänning, drömmar, tro och en massa ännu tokigare händelser än jag törs skriva här … än.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *