Förberedelsen är halva upplevelsen!
oktober 13, 2012
Jag ska le mellan tårarna!
oktober 15, 2012

Att kunna få chansen att fara rakt in i fantasins in i barnens underbara värld. Det är så himla inspirerande och får mig på ett riktigt kanonhumör. Tänk bara att kunna få en tratt att bli världens finaste keps och att ett par filtar blir ett café som säljer kaffe och glass och allt går med en sådan  himla fart, ja på sådär fem minuter! Just det här är något som gör att jag tror att jag förstår hur livet är uppbyggt. Kan dessa små batteriladdare till barn som bygger upp detta bara ladda mig lite, jättelite energi, så räcker det för mig för att säga att ”Livet är underbart” ” Livet är en fest”!

Dessutom såg jag Lottens och min bok ” Harmoniska Hormoner” jätte  fint exponerad på Akademibokhandeln i Täby Centrum idag. Ett annat plus som kan tillräknas denna helg är att jag just nu sitter med en helt ny – sprillans I Pad med rosa fodral i min hand. Det  här gör att golfrundan som blev skit bleknar, den svingen tar jag igen under en hel hög med massa höstkvällar när  den golfsvingen ska få oljas inomhus och det såg ju ut som att näst helg skulle bli mild…

Ps. Tack Du som ställde ut äpplen vid din grind i Näsby Park som jag nu har kunnat få njuta av! Ds

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *