Finfrukost!
oktober 29, 2014
Asiens guld – Den allra bästa örten för ditt välbefinnande!
november 3, 2014

Snart är det dags att besöka vår fina Österåkers kyrka. Tid att tända ljus för våra vänner som inte finns nära oss längre.

Det är Alla helgons dag idag – Helgon kanske eller kanske inte men goda, älskade och saknade är mina gulliga underbara föräldrar!

Vi tänker lysa upp mamma och pappas viloplats lite extra ikväll och minnena och saknaden finns alltid men det blir extra påtagligt en dag som den här. En sån här dag känner jag att mamma och pappa är lite närmare och minnena från alla dagar med stöttning, glädje, vardag och fest är kristallklara. Att samlas en stund vid mammas och pappas grav, känns lite som att boosta in en extra gemenskap och det gör att vi som är kvar här på jorden kanske blir ännu mer rädda om varandra. Jag själv får en sådan enorm längtan att vara nära mina allra närmaste som finns kvar här och jag önskar och vill ha ännu mer tid tillsammans med dom. Vilken tur att Cissi och hennes fina familj just nu förbereder en kväll där vi alla kan vara tillsammans! Jag tänker även på alla andra av mina kära vänner och släktingar som inte finns kvar här i denna värld och som lämnat en stor saknad och tomhet efter sig. För att minnas alla mysiga stunder med alla änglar så fyller vi just nu vårt hus här på Fyrudden med tända ljus, tänker på och minns alla underbara stunder som vi haft tillsammans.  Jag känner jag mig lite vemodig. Ingen är ju här för evigt men… Hur som helst, var rädd om varandra, respektera och stötta varandra alla dagar. 

2 Comments

  1. Lotta skriver:

    Stor varm kram till dig finaste Marlene som är ett så klart, starkt lysande ljus för många! Hoppas att du har en fin kväll! ❤️

    • Marlene skriver:

      Tack Lotta! Jag har haft en fin kväll med min bror och hans familj, min dotter med man och mina söta barnbarn man och kusin…mina allra närmaste. Det är mörkt och tidigt nu men ska ändå försöka väcka min man för lite golf..det har ju slutat regna :). Godmorgon och ha en söndag stor kram till dig Lotta ha en fin födelsedag. Kram till Er alla och njut av söndagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *