Just nu vill jag leva – Just nu!
september 29, 2012
Jag håller i den här dagen hårt och älskar den precis som den är!
oktober 1, 2012

Tidig morgon och alla sover utom Oliwia och jag som smyger iväg på vår tidiga morgonvandring. Ja så var det i morse och det kändes nästan som om det var jul.Alldeles tyst, barn och barnbarn som sov i rummen runt mig. Oliwia och jag smög iväg ut för att sen möta upp ett vaket hus när vi fått vår morgon dos av naturupplevelser. Som tur är så har vi bit kvar till jul och vi ska känna av massor av höst först innan julstämningen får ta över.  Ljus, magiska färgkombinationer i vår natur och en brasa som får spraka lugnande på kvällarna. Det är härligt med hösten även om jag är en riktig sommarmänniska.

Kärringmarknad, klätterställningar, blommor på graven och brunch.  Ja det har varit full fart hela dagen och nu Ryder Cup… visst kan man syssla med lite kontorsjobb framför teven innan middagen?  Jag ska bara skriva ett recept först;).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *