Fredagspepp på Röhnisch!
januari 16, 2015
18,30 startar Vårstädningen! Kul att så många vill hänga på!
januari 20, 2015

Vilken härlig lördag med signering av nya boken” Gröna soppor & smoothie bowls på Röhnisch!

Nu är det måndag igen och jag startar dagen med en gröning som jag älskar. Jag lyckades få in både powerwalk och träning innan jobbet. Så väääldigt skönt att ha sånt fixat på morgonen i alla fall för en som jag som inte är någon effektiv kvällsmänniska! Belöningen lät inte vänta på sig!  Du hittar mig också på Instagram där heter jag marremyra!

En grön smoothiebowls

1/2 banan

1 näve babyspenat

1 dl vatten

½ avokado

1 msk färsk citronjuice

Topping

Blåbär och kokosflingor.

Ta bort kärnan ur avokadon och lägg den tillsammans med spenat, vatten, banan och citronjuice i en blender. Mixa smoothien slät. Häll upp i en skål och toppa med blåbär och kokosflingor.

 

Här kommer lite bilder från vår lördagssignering på Röhnisch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *