“Toktrivs”!
augusti 12, 2012
Ordning på torpet – jobbet är jättekul, träningen startar och golfen får ny fart!
augusti 14, 2012

Vi hade en underbar ”extra kväll” i Sunnanhed igår. Allt positivt som känns lite utöver det jag är beredd på ska hända njuter jag så mycket av. Så en extra kvällen blev såklart super! Det är därför jag försöker samla på nya äventyr varje dag just för att få den känslan ofta och är det ont om äventyr kan jag “suga på karamellerna”!

Så skönt att få vakna i min säng i Sunnanhed och att få min härliga vandring med Oliwia en morgon till. Min dotter säger att jag blir manisk när det gäller bär, hm ja kanske och jag kände att jag kunde klämma 10 liter hallon till innan bilen fIick styra min kosa mot Stockholm några dagar och så blev det.

Det är svårt att säga ”Hej då” för den här gången men när några mil är körda känns det ändå kul att få komma hem igen, jobba, träffa barnen, träna och planera för helgens festligheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *