De tar och ger massor med energi – som en förälskelse!
november 13, 2012
Modellar
november 18, 2012

Tänka att musik kan väcka så mycket känslor i kroppen. Må-bra hormonerna stimuleras av alla ljuvliga toner!

Jag är så himla glad att jag fick uppleva och njuta av Tomas på Cirkus i torsdags. Kvällen med Tomas Ledins ”Showtime” var som att spela upp ett band där minnena kom ett efter som ett helt exklusivt pärlhalsband. Varje låt han spelade (och han har ju varit artist i 40 år) speglade så många händelser, minnen och olika faser i mitt liv. Helt magiskt hur han har påverkat och påverkar mig! Det verkade som att vi alla som var där kände likadant för hela Cirkus pulserade under två timmar. Hans musik fixade på något sätt in ett livselixir i varje liten por och jag riktigt kände hur positivt det verkade på min lite hösttrötta kropp. Sommarkänslan infann sig och den känslan vill jag hålla kvar och smaka på lite då och då även om jag är så sugen på att ta fram lite julpynt och få in massor julblommor.

Efter kvällen med Ledin så vaknade jag med massor med ny inskaffad energi och jag visste att snart sitter vi på väg upp till Dalarna och fina Sunnanhed. Eftersom jag numera inte kan klara mig utan mina gröna drinkar så blev det ett extra litet stopp på vägen upp för ett inköp av en blender till alla ”Daladrinkar” som ska avnjutas här uppe. Dalarna välkomnade mig med öppen famn och teven visade upp mina nya favoriter Mando Diao.

De sjöng ”Strövtåg i hembygden” både igår kväll och när jag satte på teven i morse fanns de där igen! Deras tolkning av Fröding förde mig in i en stämning som fick mig känna att rötterna finns här upp i Dalarna och de är starkare knutna här än jag kanske förstått tidigare. Det verkar som att jag får njuta och fyllas av energi från ännu en man som kommer att förtrollar mig med sin musik ikväll – Uggla i ”Så mycket bättre”. Musiken och männen i en denna ljuvliga mix gör att jag far runt på olika platser, i olika åldrar, på semestrar, under sommaren, våren och till och med på jobbet. Massor med olika upplevelser som snurrar runt i minnenas karusell!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *