Bästa formen någonsin 28-29 mars
februari 24, 2015
Passar bra med Longanfrukter idag!
februari 28, 2015

Jag har haft några dagar på stranden! Visst är det underbart att vandra i sanden och sitta under ett parasoll och äta lunch men det verkar som min mage inte riktigt  tycker detsamma.Den trilskas! Det har varit just då på stranden när den välbekanta känslan av att nu blir det trubbel infunnit sig och det har det blivit! Jag har vant mig med att vara stomiopererad men det finns stunder då det är krångligare än andra att vara stomiopererad. När det där snurret i magen  dyker upp på en vit vacker strand då fattar jag att det är bråttom och  jag vet att nu har jag bara sekunder inte minuter på mig för att fixa ett toabesök. Ja ni anar förstås hur det har gått. När jag väl har hittat en ”toa” har jag omvandlats till en hysterisk häxa som har svårt att hitta tillbaka till den fina lugna semesterkänslan och det härliga myset att vandra på en soldränkt strand. Jag kommer hur som helst inte att låta min kära mage ta makten över mig. Du fina strand jag återkommer om några dagar.

En skön  nostalgikänsla infann sig igår när min man fyllde år och vi åt frukost på kära Sofitel där vi bott på så många gånger men som vi numera besöker då och då och då bara vid lite speciella tillfällen. Frukosten var så där himla härlig med alla ljuvliga frukter, underbara grönsaker och en så gudomligt god omelett. Att bara få sitta och ta in miljön på Sofitel är magiskt. Kanske jag uppskattar det ännu mer när jag vet att det bara är just då och då jag får sitta där och njuta.

Att jag sen idag fick spela Royal Hua Hins golfbana med alla sina apor fick mig att ta ännu ett kliv in i nostalgin och få tillbaka lite känsla av hur våra första år här i Hua Hin var . Lite härligt att minnas men jag kan också konstatera – Tänk vad mycket mer vi numera vet om just Hua Hin och även om det var en otroligt ljuvlig tid så är vårt liv här i vårt hyrda hus mycket bekvämare och så kan vi alltid besöka våra små smultronställen då och då.

Efter några dagar i sus och dus har jag valt att ställa mig några kontrollfrågor till mig själv.

Hur har du tagit hand om din kost de sista dagarna?

Hur har din träning varit?

Hur många timmar sömn har du gett din kropp den här veckan?

Hur har du vårdat dina relationer?

Har något/någon stressat dig och fått dig känslomässigt ur balans.?

Har du valt rena produkter i din vardag så fria från kemikalier som det bara går?

Mycket av just det som mina kontrollfrågor innehåller påverkar min hormonella status mitt humör och jag vet att min kvinnliga balans mår som allra bäst när jag kan ge mina frågor positiva svar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *